29 Mayıs 2018 Salı

İSTANBUL BEŞİKTAŞ MASÖZ (Beşiktaş Masaj Masöz Aslıhan)





İstanbul avrupa yakası beşiktaş masöz aslıhan hanım tanıtım videosudur. Beşiktaş'ta masaj denilince akla ilk gelen isimlerden aslıhan hanım sertifikalı, uzman masaj hizmeti ssunmaktadır. Daha fazla bilgi için 10numaramasaj sitemizi ziyaret etmelisiniz. Keyifli senaslar dileriz..



Masajla Rahatlamak ve Sağlıklı Yaşamak Mümkün

Çağımız insanının korkulu rüyası olan stres ve stresin yarattığı gerginlikten etkilenen organlar, bir çok hastalığa davetiye çıkarıyor. En basit şekli baş ağrısı ve agresif tavırlar olarak dışa vurulan bu gerginlikler, hayat kalitenizi ve yaşam standartlarımızı oldukça düşürüyor.Masaj sayesinde fiziksel ve ruhsal rahatlamak mümkün.



Masajın Faydaları Neler?

Başta sıkıntı, endişe ve stres olmak üzere bir çok ruhsal şikayete iyi gelen masaj, hem fiziksel hem psikolojik rahatlama sağlıyor.

Masaj; Baş ağrısı, bel ve sırt ağrıları, bacak ve kas ağrıları, eklem ağrıları gibi fiziksel şikayetlerin yanı sıra sinir, mutsuzluk, enerji kaybı, tükenmişlik, unutkanlık, konsantre olamama gibi psikolojik şikayetlere de şifa kaynağı oluyor.



Kan basıncının yükselmesini sağlayan masaj, vücuttaki başta sindirim sistemi, dolaşım sistemi ve boşaltım sistemi olmak üzere bir çok sistemin çalışmasını düzene sokuyor. İç organların da dengesizliğini gideren bu yöntem metabolizmayı hızlandırarak yağ yakımını kolaylaştırıyor. Bu dayede daha fit ve sıkı bir vücuda sahip olmak mümkün oluyor.Sayılamayacak kadar çok faydaya sahip olan masaj uzman ellerde, tam bir kurtarıcı oluyor.



Masaj Teknikleri

Masaj yaptırmaktaki asıl amaç olan sağlık ve güzelliğe ulaşmak, planlı ve sistemli bir masaj uygulamasıyla mümkün oluyor.

Eğitim ve deneyimin bir arada olmasıyla, sizlere kaliteli bir masaj deneyimi sunuyoruz.Vücut şekliniz, cilt tipiniz ve varsa sağlık şikayetlerinizi dinleyerek size uygun masaj tekniğini belirliyoruz.



Masaj tekniği, vücudun enerji akımını sağlamak için belli noktalara belli şekillerle dokunuşlardan oluşuyor. Bu dokunuşlar bazen titreterek bazen yoğurarak olurken bazen de taşların ve şifalı otların yetenekleriyle şekilleniyor.



Bitkilerden ve taşlardan yararlanılarak hazırlanan bir çok masaj losyonu, ihtiyaç ve isteklerinize göre, profesyonel bir plan dahilinde uygulanıyor.Seans seans vücudunuzdaki değişmeler takip edilerek gerekli görüldüğü taktirde masaj yönteminde değişikliğe gidiliyor.



Masaj İçin Dilediğiniz Yerde Varız

Ahlaki ve etik kurallar çerçevesinde, profesyonel olarak yaptığımız masaj hizmetini, siz değerli müşterimizin istediği yerde uyguluyoruz.İster evinizde ister spor salonunuzda isterseniz de masaj için oluşturulmuş tam donanımlı masaj salonlarımızda hizmet vermeye hazırız.



Bu sayede İşlerinizi aksatmadan, stresten ve birçok sağlık sorunundan kurtulurken; kendinizi şımartmanız mümkün.

Tek başınıza bu hizmetten faydalanabileceğimiz gibi arkadaş grubunuz, dostlarınız ya da ailenizle birlikte de masajın şifasından yararlanabilirsiniz.Randevu ile çalışan uzman ekibimize internet aracılığı ile ya da telefonla ulaşabilirsiniz.



Video hoşunuza gittiyse "beğenmeyi" unutmayın! Yeni videoları kaçırmamak için https://goo.gl/kz1sZJ tıklayarak abone olabilirsiniz!





Facebook : https://goo.gl/zeRu6Y

Twitter : https://goo.gl/J5Eavs

Instagram : https://goo.gl/YUDTAs

10numaramasaj sitesi : https://goo.gl/QivDCb



#masöz #aslıhan #masaj #istanbul #terapi #kadın #erkek #beşiktaş

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder