22 Mayıs 2018 Salı

İSTANBUL MASÖR (Anadolu Yakası Burak Bey)





İstanbul anadolu yakası erkek masör burak bey, Siz değerli müşterilerine profesyonel uzman masaj hizmeti sunmaktadır. İletişim için 10numaramasaj sitesini ziyaret edebilirsiniz.



Bay ve bayanlara hizmetler sunan firma, işine odaklı çalışan masörlerden oluşmaktadır. O yüzden bayanların da rahatlıkla tercih edebilecekleri erkek masörleri her türlü fizyoterapist sorunlarında ziyaret edebilirler. Masör hizmetlerinde masör ile baş başa kalınması ve üzerinde giysi olmadan bu hizmetten faydalanmak insanları tedirgin edebilmektedir. Oysa bu hizmetler Kadıköy Erkek



Masörleri tarafından sorun olmamaktadır. İşe alım sürecinde sadece işine odaklı çalışan, çalışma usul ve adaplarına uygun kişilere özenle seçilmektedir. Bay ya da bayan her iki kesim için gönül rahatlığı ile sadece hizmet verilir.



Ücret ve Seans

Kadıköy erkek masör hizmetleri şikayetin cinsine, lokal yada bütünsel terapi isteğine göre bir seans yada bir kaç seans olarak uygulanabilmektedir. Ücretlerde seans başına alınmaktadır. Her seans aralığı ortalama 30 dakikalık süreç ve 90 dakikalık süreç arası olmaktadır. Ayrıca pek çok farklı masör tekniği uygulamaları yapılan firma kişilerin isteği doğrultusunda istenilen masör tekniğini uygulamaktadırlar.



Hangi Şikayetler İçin Destek Alınmalıdır?

Bel boyun ve omuz fıtıkları, eklem ağrıları, sinir sistemi, bağışıklık sistemi, dolaşım sistemine bağlı gelişen semptomlar ve ağrılar için hizmet verilmektedir. Ayrıca sağlıklı yaşam ve öncü sağlık hizmetleri anlamında da masörlük hizmeti verilir. Sağlıklı bir dış görünüm edinmek, sağlıklı bir süreç geçirmek isteyenler, yorgunluktan arınmak isteyenlerin öncelikli tercihi masör desteği verilen Kadıköy'den alınır.



Randevu sistemine bağlı çalışan, müşteri memnuniyetine önem veren, hizmet kalitesi ve güvencesi ile akıllarda yer edinen Kadıköy Erkek Masör hizmetlerinden faydalanmak isteyenlerin iletişim kurmaları gereklidir.



Video hoşunuza gittiyse "beğenmeyi" unutmayın! Yeni videoları kaçırmamak için https://goo.gl/kz1sZJ tıklayarak abone olabilirsiniz!





Facebook : https://goo.gl/zeRu6Y

Twitter : https://goo.gl/J5Eavs

Instagram : https://goo.gl/YUDTAs

10numaramasaj sitesi : https://goo.gl/QivDCb



#masör #masaj #istanbul #kadıköy #moda #profesyonel

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder