4 Mayıs 2018 Cuma

MASÖZ MELİS ( İstanbul Taksim Masaj)





Taksim masöz Melis Hanım size klasik masaj hizmetleri sunmaktadır. İstanbul taksim masaj için doğru tercihlerden bir masöz hanım'dır. Randevu ve iletişim için kendisini telefonundan arayınız.

Evde Masaj Hizmeti
Masaj hizmetinin masaj salonlarında alınmasının yanısıra evde alınması da olası olacaktır. Ne de olsa evde sunulan masaj hizmetinde fert kendini defa henüz ferah hissedecek ve böylece rehabilitasyon etkisini defa henüz bariz hissettirecektir.

Buna ek olarak bu rehabilitasyonun evde uygulanması aşina olunan bir bölge olmasından ferdin gevşemesine de yarar sağlayacaktır.Masaj rehabilitasyonu her şeyden evvel vücudun titiz noktalarının keşfedilmesine dayalı bir rehabilitasyon metodudur.

İşte tam anlamıyla dolayısıyla bu rehabilitasyon metodunda tecrübe oldukça ehemmiyetli bir kavramdır. Bu titiz noktalar arasında lenf bezleri, kimi adale kümeleri ve sinir uçları yer alır.
Şayet bir masajcı doğrulusunda uygulanmaz ise ciddi sakatlıklara sebep olunabilir.

Bilindiği üzere bu üçü de oldukça titiz bölgelerdir.
Bunun yanısıra masaj tedavisinde kimi tekniklerin bilinmesi de işinde uzman şahıslar doğrulusunda uygulanması zorunluluğunun bir başka sebebidir.

Ne de olsa bu durağan bir rehabilitasyon değildir ve her geride bıraktığımız gün kendini yenilemeye devam etmektedir.

Video hoşunuza gittiyse "beğenmeyi" unutmayın! Yeni videoları kaçırmamak için
https://goo.gl/kz1sZJ tıklayarak abone olabilirsiniz!


Facebook :
https://goo.gl/zeRu6Y
Twitter :
https://goo.gl/J5Eavs
Instagram :
https://goo.gl/YUDTAs
10numaramasaj sitesi :
https://goo.gl/QivDCb

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder