25 Mayıs 2018 Cuma

İSTANBUL MASÖR (Ataşehir Masör Emre Bey)





İstanbul anadolu yakası Ataşehir Masör EMRE bey tanıtım videosudur. Kendisine ulaşabilmek için lütfen 10numaramasaj sitemizi ziyaret ediniz. Keyifli, huzurlu senaslar dileriz.



Etik ve Ahlaki Kurallar Çerçevesinde

Masaj yaptırmak isteyenlerin en büyük ön yargısı ne yazık ki Melek’i etik kurallarına ve ahlaki sınırlara riayet eden masör bulamamak. Oysa ki alanında uzman, masaj konusunda eğitimli ve bir çok masaj uygulamasında deneyim kazanmış erkek masör bulabilirsiniz. Bu sayede kendinizi rahat hissettiğiniz bir ortamda mahremiyet çerçevesinde sağlıklı ve canlı bir cilde sahip olmanız kolaylaşıyor.



Mekan ve Zaman Ayarı Sizin Elinizde

Masaj içim en uygun ortam şüğiphesiz ki bu iş için donatılmış masaj salonları. Son teknoloji araç gereçler ve uzmanlarca hazırlanan bştkisel kürler, şifalı taşlar ile tam teşekküllü masaj salonlarında istek ve şikayetleriniz doğrultusunda hizmet alabilirsiniz. İstek ve şikayetinizin boyutuna göre seans ve zaman ayarlaması yapabileceğiniz uygulama, vücudunuza ruhunuza dinginlik katıyor.



Masaj salonu dışında eve ya belirlediğiniz başka mekanlara da donanımlı bir şekilde gelen masörler sayesinde şifa ve güvenlik bir arada sunuluyor.



Karşılıklı Sorumluluklar

Her ne kadar müşteri-masör ilişkisinin sınırları belli olsa da etik ve ahlaki Kurallar noktasında iki tarafa da düşen bir takım sorumluluklar bulunuyor:



-Taraflar birbirinin kişilik haklarına ve mesleki kimliklerine saygı duymalı



- Her müşteriye/ her masöre davranış ve hizmet kalitesi aynı olmalı



- Hizmet sunulurken müşteri vücut mahremiyetine özen gösterilmeli. Yanlış anlaşılma ve ya yanlış uygulamalara mahal verecek bir ortamdan kaçınılmalı



Bu ve benzeri bir çok ahlakide etik kurallar ile sunulan hizmetin ve hizmet sonrası müşteri memnuniyetinin artırılması amaçlanıyor.



Video hoşunuza gittiyse "beğenmeyi" unutmayın! Yeni videoları kaçırmamak için https://goo.gl/kz1sZJ tıklayarak abone olabilirsiniz!





Facebook : https://goo.gl/zeRu6Y

Twitter : https://goo.gl/J5Eavs

Instagram : https://goo.gl/YUDTAs

10numaramasaj sitesi : https://goo.gl/QivDCb



#ataşehir #anadoluyakası #masör #masaj #masöremre

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder