18 Mayıs 2018 Cuma

İSTANBUL ERKEK MASÖR (Levent Masör Barış Bey)





İstanbul avrupa yakası levent masör levent bey bilgilerini öğreniniz. İstanbul'un ünlü masör'lerinden barış bey ister kendi yerinizde ister kendi yerinde siz değerli müşterilerine hizmet vermektedir.



Daha fazlası için lütfen 10numaramasaj sitemizi ziyaret ediniz..



Profesyonel Masörden Hizmet

Masaj hizmeti alacak olan herkes, mutlaka kendisini profesyonel ellere teslim etmelidir. Konusunda uzman olan kişi tarafından uygulanan bir masaj, uygulandığı anda olumlu etkileri hissedilerek yarar sağlayacaktır. Büyükçekmece bölgesinde, erkek masörden hizmet almak isteyenler için en kusursuz hizmeti veriyoruz. Müşterilerin beklentilerine ve isteklerine göre yerinde hizmet verilmektedir.



Uzakdoğu Masajları

Uzakdoğu masajları, masaj sevenlerin en çok tercih ettikleri türlerin başında geliyor. Bu masajların kendi içlerinde türlerine göre sertlik seviyeleri vardır. Tamamında özel yağlar kullanılır. Bu yağlar, cilde derinlemesine nüfuz eder, hem ciltte, hem de kaslarda fark edilir bir gevşeme sağlar.



Özel baskılama teknikleri ve hafif yoğurmalar ile bedende derinlemesine bir rahatlama yaratılır. Bu masajlara, müşterinin isteği doğrultusunda rahatlatıcı müzikler de eşlik edebilir.



Ortalama 60 dakika süren masaj seansı neticesinde, tam bir gevşeme ve stresten arınma hali ortaya çıkacaktır. Müşterinin isteğine göre sorunlu ve özellikle masaj istenen bölgelere ekstra yoğunlaşabilir. Ayrıca ayaklara uygulanan refleksiyoloji masajı da ekstradan eklenebilir. Profesyonel hizmetlerimiz arasında Uzakdoğu masajları da bulunmaktadır.



Hijyen Ve Güven Prensibi

Masaj hizmeti alacak herkesin ilk kriteri hijyen olmalıdır. Bedenle temas edildiğinden ötürü bu kriter çok önemlidir. Hizmetlerimizde yüksek hijyen koşullarına önem veriyoruz. Müşterilerimizin konforu, memnuniyeti, güven ve hijyeni bizim için önemli sorumluluklar olarak öne çıkıyor.



Güven ve gizlilik konusu da yine müşterilerimizin beklentileri doğrultusunda en üst seviyede sağlanmaktadır. Prensiplerimizden ödün vermeden, yerinde profesyonel masaj hizmetini kusursuz olarak veriyoruz.



Video hoşunuza gittiyse "beğenmeyi" unutmayın! Yeni videoları kaçırmamak için https://goo.gl/kz1sZJ tıklayarak abone olabilirsiniz!





Facebook : https://goo.gl/zeRu6Y

Twitter : https://goo.gl/J5Eavs

Instagram : https://goo.gl/YUDTAs

10numaramasaj sitesi : https://goo.gl/QivDCb



#levent #masör #masaj #istanbul #avrupayakası #masörbarış

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder