11 Mayıs 2018 Cuma

MALTEPE MASÖZ ECE (Anadolu Yakası Masaj & Masözleri)





İstanbul Maltepe Masöz ece hanım videosunu izleyin. Anadolu yakası Maltepe masaj ece hanım'ı bilgi almak için ilan telinden arayınız. Keyifli ve huzurlu seanslar dileriz.



Masaj ile Gelen Sağlık

Yüzyıllar öncesinden günümüze kadar gelen; birçok sağlık probleminin yanında stres, mutsuzluk, yorgunluk gibi çağın insan üzerindeki baskılarının azaltılmasında da etkili olan masaj ile sağlık bir hayat sizi bekliyor.



Teknolojinin ve modern hayatın hızının insana yüklediği stres, birçok hastalığa davetiye çıkarıyor. Eklem ağrıları, bel ve sırt ağrıları, duruş bozuklukları gibi fiziksel sorunların yanında; stres kaynaklı baş ağrıları, yorgunluk, unutkanlık, uyku hali, enerji kaybı gibi psikoloji temelli bir çok şikayet de masaj ile tarih oluyor.



Masaj; uzman ellerde, kendinizi şımartarak sağlıklı yaşamın kapılarını aralamanızı sağlıyor.Kültürümüze hiç de uzak olmayan masaj teknikleri dünyanın her yerinde olduğu gibi ülkemizde de uzmanlıkla uygulanıyor.



Mekanı Siz Belirleyin

Masajın, sağlık sorunlarına ve ruhsal sıkıntılara karşı olan mücadele yeteneği, uzmanlığımızla birleştiğinde, kendinize zaman ayırırken rahatlama imkanı bulacaksınız.



Ahlaki ve meslek etik kuralları çerçevesinde sizlere hizmet vererek, yoğun iş temposu ve stresli günlük yaşamın karmaşasından kaçmanıza imkan sunuyoruz.İster dostlarınızla birlikte belirlediğiniz bir mekanda, ister evinizin rahatlığında isterseniz de sizler için hazırladığımız masaj salonlarımızda ruhsal ve fiziksel rahatlamanın tadını çıkarabilirsiniz. Mekan neresi olursa olsun kalite ve uzmanlıktan taviz vermeyerek masajın insan bedenine olan faydalarından yararlanmanızı sağlıyoruz.



İstediğiniz yere, gerekli ekipmanlar ve masaj için gereken araç gereçlerimizle, hazır kıta gelerek müşteri memnuniyeti odaklı çalışmalarınızı sürdürüyoruz.



Masaj Türleri ve Yapılış Amaçları

Eski Yunan medeniyetinde “yoğurmak” olarak isimlendirilen; uzak doğuda “dokunmak” olarak adlandırılan masaj, Türk kültüründe daha çok “keselenmek, temizlenmek” anlamlarında vücut buluyor.

Türk kültüründe, sıcak ya da ılık su ile vücudun yumuşatılması ve ardından bütün uzuvların esnetilmesi temeline dayanan masaj, bu yöntem ile birçok kas, kemik ve eklem ağrısını giderirken daha sıkı bir vücuda sahip olmanızı da sağlıyor.



Yunan kültüründe, vücudun ağrı ve şikayetleri baz alınarak belirlenen uzuvlara, yoğurma işlemi uygulanarak gevşeme ve canlanma sağlanması amaçlanıyor.

Uzak doğu kültürü, masaj konusunda çok daha derinlere inerek vücudun ve ruhun sıkıntılarına göre belli noktalara titreşim, hafif vurma, akupunktur gibi yöntemler uyguluyor.



Modern masaj yöntemleri ise, bütün bu yöntemlerin kişiye ve kişinin sağlık şikayetlerine göre harmanlanmış halinden meydana geliyor.Çeşitli yağlar, bitki özleri, esanslar ve losyonlar yardımı ile vücudunuzun çeşitli bölgelerine uyguladığımız bu yöntemler, vücudunuzun önce gevşemesine ardından canlanmasına yardımcı oluyor.



Yöntemin Belirlenmesinde Fikriniz Olsun

Eğitimimiz ve Yılların deneyimiyle, vücut tipinize uygun yağ, losyon ve bitkisel kürleri; şikayetinize uygun masaj yöntemini de sizlerle birlikte belirliyoruz.



Masaj teknikleri ve kullanılan yağlarla rahatlamanızı ve sağlıklı yaşamanızı hedeflediğimizden, masaj seanslarımıza başlamadan, fiziksel şikayetlerinizi, varsa alerji ve kullandığınız ilaçları göz önünde bulundurarak bir yöntem seçiyoruz.Seanslarımız sonrasında, görüşmeler ve sizden gelen dönütlerle masajınıza devam ediyor ya da yeni bir tekniğe geçiyoruz.



Video hoşunuza gittiyse "beğenmeyi" unutmayın! Yeni videoları kaçırmamak için https://goo.gl/kz1sZJ tıklayarak abone olabilirsiniz!





Facebook : https://goo.gl/zeRu6Y

Twitter : https://goo.gl/J5Eavs

Instagram : https://goo.gl/YUDTAs

10numaramasaj sitesi : https://goo.gl/QivDCb



#maltepe #masöz #kurtköy #istanbul #anadoluyakası #masaj

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder