1 Haziran 2018 Cuma

MECİDİYEKÖY MASÖZ (Ahu Hanım)





İstanbul avrupa yakası mecidiyeköy masöz bayan ahu hanım tanıtım videosudur. Kendisi Profesyonel olarak masaj hizmeti vermektedir. Daha fazlası için 10numaramasaj sitemizi ziyaret ederek teline ulaşabilirsiniz.



Masaj Tedavisi Ve Ne Şekilde Uygulanması Gerektiği

Masaj tedavisi, her ne kadar en eski tedavi metotları arasında yer alıyor da olsa esasında en faydalı ve en geniş etkiye sahip tedavi metotlarından bir tanesidir. Buna ek olarak bu tedavi metodunun tek bir yönü de bulunmaz, onlarca yönü vardır ve ruh sağlığı ile beden sağlığına iyi gelmesi bunlardan sadece iki tanesidir.



Gerçekten pekala estetik görünümü sağlamak maksadıyla da bu tedavinin uygulanması mümkündür. Ancak bu tedavi her uygulanışta aynı hatta benzer sonuçları vermez. Bunun sebebi ise uygulayan kişinin niteliklerinden başka bir şey değildir. Gerçekten dokunuş tedavisi olarak da isimlendirilmesi mümkün olan bu tedavi; ancak uzman bir masöz tarafından uygulanırsa hak ettiği yere sahip olabilir. Bunun haricinde sadece bir vakit kaybından ibaret olacaktır. Buna ek olarak masöz tedavinin uygulanmaması gereken durumları da bilecek ve buna karşı önlem alacaktır.



Evde Uygulanan Masaj Tedavisi ve Farkı

Bu tedavinin uygulanması lazım gelen yer bakımından herhangi bir sınırlama olması doğru değildir. Ne de olsa başlıca amaç kişiyi rahatlatmaktır ve bir kimsenin rahatlayıp gevşeyebilmesi, her şeyden evvel kendimi rahat hissettiği bir ortamda olması ile mümkün olur. Yani masaj tedavisi pek tabii ev ortamında da uygulanabilir. Buna ek olarak tedavinin fayda göstermesi masöz ile bağlantılı olan bir durumdur ve masöz de tecrübesi ve engin bilgi birikimi sayesinde pekala ev ortamında da bu tedaviyi eşsiz bir şekilde uygulayabilecektir.



Bir Masözden Neler Beklenir?

Nitelikli bir masöz her şeyden önce insan bedenindeki hassas noktalardan detaylı bir şekilde haberdar olmalıdır. Buna ek olarak bir masözün tedavinin ne zaman uygulanmasının risk arz edeceğini de bilmelidir. Nihayetinde deneyimli ve engin bilgi birikimine sahip bir masöz her daim hangi noktanın hangi sisteme etki edeceğinden de haberdar olacaktır.



Başlıca Masaj Teknikleri Arasında Neler Vardır?

Masaj denildiği zaman başlıca iki teknik akla gelir. Bunlardan bir tanesi bölgesel, bir diğeri ise tüm vücuda uygulanan masajdır. Şüphesiz ki bu tedavilerin uygulanma amaçları da farklıdır. Gerçekten dokunuş tedavisinde bölgesel bir uygulama söz konusu ise ilk olarak estetik kaygılar düşünülecektir. Örnek olarak selüloit ve akne sorunlarının çözümünde genelde bölgesel masaj uygulanır. Ancak bunun tam aksi şekilde, tüm vücuda uygulanan teknikte ise çoğunlukla kan dolaşımının hızlandırılması ve kasların gevşetilmesi gibi daha genel amaçlardan bahsedilmesi lazımdır.



Video hoşunuza gittiyse "beğenmeyi" unutmayın! Yeni videoları kaçırmamak için https://goo.gl/kz1sZJ tıklayarak abone olabilirsiniz!





Facebook : https://goo.gl/zeRu6Y

Twitter : https://goo.gl/J5Eavs

Instagram : https://goo.gl/YUDTAs

10numaramasaj sitesi : https://goo.gl/QivDCb



#masöz #ahu #masaj #istanbul #terapi #kadın #erkek #mecidiyeköy

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder