29 Haziran 2018 Cuma

KARTAL MASÖZ (Figen Hanım)



İstanbul anadolu yakası kartal masöz FİGEN HANIM tanıtım videosu'dur. Profesyonel ve sertifikalı bağımsız masöz figen hanımın tüm bilgileri için lütfen 10numaramasaj sitesini ziyaret ediniz.



Alanında Uzman Bir Masözün Bedene Katacakları

Bir dokunuşun insan bedeninde yarattığı etkiyi izah etmek pek de zor değildir. Ne de olsa bu etki hassas bölgelere temas eder ve bu hassa bölgelerden kasıt da pek çok zaman sinir uçlarıdır. Şüphesiz ki sinirlerin iletimde ne denli başarılı olduğunu bilmeyen yoktur. Bunun yanı sıra dokunuş tedavisini uygulamakta olan masöz faktörü de büyük önem arz eder. Gerçekten bu tedavinin uygulanışı sırasında masözün en ufak bir hatası dahi ciddi sakatlıklara yol açabilir. İşte tam olarak bu sebepten dolayı her zaman için alanında uzman bir masöz ile çalışmak icap edecektir. Nihayetinde nitelikli bir masöz insan bedenindeki hassas noktaların nereler olduğuna da çok iyi bilecek ve tedavi kapsamındaki dokunuşları buna uygun uygulayacaktır.



Her Daim Yeni Teknikler

İnsanlık tarihi kadar eski bir tedavinin halen daha bu denli aktif kullanılmakta olması hakkında yorum yapılırken şüphesiz ki doğrudan doğruya aynı tekniklerin uygulanması söz konusu olmayacaktır. Söz misali insan bedeninde kimi zaman tutulmuş bazı uzuvlar yer alabilir. İşte bu uzuvları etkin hale getirmeye ve uzuvlardaki kasları çalıştırmaya yönelik esneme hareketleri de son zamanlarda seanslara eklenir olmuştur.



Masajın Bölgesel Uygulanması

Masaj tekniklerinden söz edildiği zaman muhakkak ki bölgesel ya da tüm vücuda uygulanan masaj olarak bir ayrım yapılması icap edecektir. Gerçekten masaj tedavisinde her ikisini de uygulanması mümkündür ve bu iki tedavi metodu arasındaki farktan haberdar olacak uzman masörler ile çalışılması bir zorunluluktur. Söz misali bölgesel masaj uygulamasında daha ziyade estetik görünüme katkı sunma gayesi vardır ve bu halde masörün buna uygun teknikler uygulaması lazım gelir. Örnek olarak bacaklara uygulanan bir bölgesel masajda selüloitleri ortadan kaldırmaya yönelik tedavi metodu uygulanmalıdır.



Evde Masaj Hizmeti

Masaj tedavisinin ne şekilde alınacağına ya da nerede uygulanacağına dair herhangi bir kısıtlama mevcut değildir. Ne de olsa bu tedavi usulünde asıl önemli olan nokta tedaviyi uygulayan kimsenin ne denli başarılı ve ne denli deneyimli olduğudur. Gerçekten insan bedenindeki hassas noktaların keşfedilmesi ve bu noktalara ne şekilde temas edilmesi lazım geldiğinin öğrenilmesi belirli bir deneyimi ve yetkinliği zorunlu kılmaktadır. Ancak bu yetkinlik mevcut olduktan sonra pekala evde masaj hizmeti de alınabilir. Ne de olsa ev ortamı bireyi çok daha rahat hissettirecektir. Buna ek olarak ev ortamında uygulanan dokunuş tedavisinde gevşemek de normale kıyasla daha çabuk gerçekleşecektir. İşte evde masaj uygulaması yapan çok sayıda masöz bulunur.



Video hoşunuza gittiyse "beğenmeyi" unutmayın! Yeni videoları kaçırmamak için https://goo.gl/kz1sZJ tıklayarak abone olabilirsiniz!





Facebook : https://goo.gl/zeRu6Y

Twitter : https://goo.gl/J5Eavs

Instagram : https://goo.gl/YUDTAs

10numaramasaj sitesi : https://goo.gl/QivDCb



#masöz #figen #masaj #istanbul #terapi #kadın #erkek #kartal

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder