15 Haziran 2018 Cuma

4. Levent İstanbul Masöz Derya Hanım





İstanbul avrupa yakası 4. Levent Masöz Derya Hanım tanıtım videosudur. Daha fazla ayrıntı ve telefon numarası için lütfen 10numaramasaj sitesini ziyaret ediniz.



Masaj Tedavisi Ve Masöz Faktörü

İnsan vücudunu etkileyen çok sayıda olumsuz faktör bulunabilir ancak bu faktörler arasında en can sıkıcı olanlar ve birikimiyle en çok sorun yaratabilecekler genel olarak stres ve yorgunluktur. Gerçekten bu iki durumda da insan vücudu ilk aşamada fazla etki hissetmeyecek ancak uzun vadede depresyon ve kanserin de aralarında olduğu çok ciddi sağlık sorunları baş gösterecektir. İşte bu sorunların erken vadede önlenmesi için de muhakkak alanında uzman ve deneyim sahibi, aynı zamanda geniş bir bilgi birikimi barındıran bir masöz ile anlaşılması icap eder. Bu masöz, insan bedenindeki hassas noktalardan da çok iyi haberdar olacak ve bu noktalara ne şekilde temas edilmesi gerektiğini çok iyi bilecektir. Aynı zamanda nitelikli bir masöz hangi durumlarda dokunuş tedavisi uygulamanın sağlık açısından risk oluşturacağını da bilmekle mükelleftir.



Masajın Yararları

Masaj tedavisi her şeyden önce insan bedeninde daha hızlı bir kan dolaşımı meydana getirir. Bunun yanı sıra masaj marifeti ile insan bedeninde muazzam bir hormon dengesi de yaratılır. Buna ek olarak insan bedenindeki sistemler de büyük oranda düzenlenecek ve çok daha etkin çalışmaya başlayacaktır. Bu sistemlerden bir tanesi de şüphesiz ki bağışıklık sistemidir. Gerçekten bağışıklık sistemi lenf sisteminin uyarılması sayesinde daha fazla lenfosit salgılanmasına bağlı olarak güçlenir ve bu durumda vücut hastalıklara karşı çok daha dirençli hale gelir.



Masaj Teknikleri

Masaj teknikleri arasında ilk olarak spa tekniği ifade edilebilir. Bu teknik günden güne daha popüler hale gelmektedir. Bu teknikte olmazsa olmaz unsur sıcak volkanik kayaçlardır. İşte bu kayaçlar marifeti ile insan bedeninde dayanılmaz bir rahatlama meydana getirilmeye çalışılır. Buna ek olarak vücutta tutulmuş yerlerin ya da eskisi kadar etkin kullanılamayan uzuvların yeniden hayata geçirilmesi maksadıyla uygulanan çeşitli esneme hareketleri de bu tedavideki yeni teknikler arasında yer alır. Şüphesiz ki teknik ne olursa olsun bu tedavi bir uzman eşliğinde daha doğrusu bir uzman tarafından uygulanmalıdır. Bu uzman da deneyimli ve geniş bilgi sahibi bir masözden başkası değildir.



Evde Masaj Hizmeti

Masaj tedavisinin uygulanacağı yer muhakkak masaj salonları olacak diye bir kaide yoktur. Çünkü masaj tedavisinde etkili olan başlıca faktör, masöz tarafından bedenin çeşitli yerlerine temas eden dokunuşlardır. İşte bu dokunuşlar, ev ortamında da pek tabii fayda edecektir. Hatta insan kendisini evinde çok daha rahat hissedeceğinden dolayı evde masaj tekniği daha avantajlı olarak görülebilir.



Video hoşunuza gittiyse "beğenmeyi" unutmayın! Yeni videoları kaçırmamak için https://goo.gl/kz1sZJ tıklayarak abone olabilirsiniz!





Facebook : https://goo.gl/zeRu6Y

Twitter : https://goo.gl/J5Eavs

Instagram : https://goo.gl/YUDTAs

10numaramasaj sitesi : https://goo.gl/QivDCb



#masöz #derya #masaj #istanbul #terapi #kadın #erkek #levent

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder