30 Temmuz 2018 Pazartesi

ATAKÖY MASÖZ (Funda Hanım)





İstanbul avrupa yakası ATAKÖY Masöz funda hanım tanıtım videosudur. Diğer ayrıntılar ve telefon numarası için lütfen sitemizi ziyaret ediniz. 10numaramasaj



Başarılı Bir Masöz Ne Gibi Katkılar Sunar

İnsan vücudu çok sayıda doku ve sistemin bir araya gelmesinden meydana gelen mucizevi bir yapıdır. İşte bu yapının da kontrol altında tutulabilmesi ve bu yapıda düzenin sağlanabilmesi için öncelikle olması gereken düzenli olarak uygulanan masaj tedavisi ve tabii ki bu tedaviyi uygulama konusunda alanında uzman ve engin bir tecrübe sahibi masözdür.



Bu eşsiz tedavi metodunun kalitesinde asıl belirleyici olan nokta şüphesiz ki masözün işini ne kadar iyi yaptığı ve insan bedenini ne kadar iyi tanıdığıdır. Şayet masöz gerektiği gibi hassas noktalara temas etmeyi bilmiyor ve bu noktalara ne şekilde dokunuşlar uygulanması gerektiğinden haberdar değil ise tedavinin başarısızlıkla sonuçlanması da kuvvetle muhtemeldir. Buna ek olarak masöz faktörü tedavinin etkilerinin ne kadar süreceği hakkında da fikir verir. Şöyle ki, işini çok iyi yapan bir masözün doğal olarak uyguladığı tedavi şaşırtıcı derecede uzun sürecektir.



Tedavide Çok Sayıda Usul

Masaj tedavisinde sadece tek bir usulün olduğunu söylemek doğru olmayacaktır. Ne de olsa birden fazla usul barındıran bir tedavi olmasaydı insanların ilk var olduğu dönemlerden bu yana dek meşhurluğunu koruyamazdı. Örnek vermek lazım gelirse bu tedavide spa adı verilen son derece popüler bir teknik mevcuttur. Bu teknik, sıcak volkanik kayaçların kullanılmasına yönelik bir tedavi metodudur. Buna ek olarak hoş kokan ve cildi besleyen yağlar da bu tedavi kapsamına dahildir. Nihayetinde tutulmuş haldeki uzuvların gevşetilmesine ve rehabilite edilmesine yönelik esneme hareketlerinin ağırlıkta olduğu türleri de mevcuttur.



İnsan Vücudundaki Hassas Noktalar

Bu tedavinin başarılı olmasının ardında yatan en önemli unsurlardan bir tanesi de şüphesiz ki masöz faktörüdür. Gerçekten başarılı bir masöz her şeyden önce insan bedenindeki hassas noktaların nereler olduğunu bilebilir.



Bunun yanı sıra başarılı bir masöz tarafından uygulanacak olan tedavide sakatlanma riski de yok denecek kadar azdır. Ne de olsa çok sayıda hassas noktaya temas edilir ve bu noktalar da sakatlanmalara son derece müsaittir. Bunun yanı sıra masöz faktörü tedavinin etkilerinin ne kadar uzun süreli olacağını da belirleyecektir.



Evde Masaj Hizmeti

Masaj hizmeti pek çok kişinin zihninde özel salonlarda alınacak şekilde yer etmiştir. Oysa masaj tedavisinin pek tabii evlerde de uygulanması mümkündür. Ne de olsa bu tedavide asıl önemli olan husus terapiyi uygulayan kimsenin bu alandaki başarısı ve uzman bilgisidir. Masaj tedavisi yetkin bir masöz tarafından evde uygulandığı zaman da tıpkı salondaki gibi son derece rahatlatıcı ve şifa getirici olacaktır.



Video hoşunuza gittiyse "beğenmeyi" unutmayın! Yeni videoları kaçırmamak için https://goo.gl/kz1sZJ tıklayarak abone olabilirsiniz!





Facebook : https://goo.gl/zeRu6Y

Twitter : https://goo.gl/J5Eavs

Instagram : https://goo.gl/YUDTAs

10numaramasaj sitesi : https://goo.gl/QivDCb



#masöz #funda #masaj #istanbul #terapi #kadın #erkek #ataköy

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder