8 Haziran 2018 Cuma

KALAMIŞ FENERBAHÇE MASÖZ (Simge Hanım)





İstanbul anadolu yakası kalamış, fenerbahçe masöz simge hanım tanıtım videosu'dur. Kalamış fenerbahçe masaj denilince akla ilk gelen isimlerden olan simge hanım'a ulaşmak için lütfen 10numaramasaj stemizi ziyaret ediniz.



Masörlük Hizmeti Ve Evde Masaj

İnsan vücudunun hemen her yerinde bazı hassas noktalar yer alır. İşte bu hassas noktalara teması edilmesi de çok farklı etkileri beraberinde getirecektir. Gerçekten tek bir noktaya temas eden dokunuş dahi çok geniş etkiler açığa çıkarabilecek hatta vücutta birtakım köklü değişimler yaratabilecektir.



Buna ek olarak masaj tedavisi marifeti ile insan bedeninde açığa çıkan etkileri gözlemleyebilmek sadece uzman bir masör tarafından bu tedavinin uygulanması ile mümkün olacaktır. Aksi halde bu tedavi sadece vakit kaybından öteye gidemeyecek, hatta kimi zaman sakatlanmalara dahi yol açılabilecektir. Bununla birlikte insan bedeninde zaman zaman karşılaşılan stres ve yorgunluk durumları da masörlük hizmetinin bir uzmandan alınması halinde büyük oranda bertaraf edilmiş olacaktır.



Masaj Teknikleri

Masaj tedavisinde çok sayıda teknik yer alır. Üstelik bu tekniklerin sayısı da her geçen güm artmaktadır. Gerçekten son zamanlarda eklenen bir teknikte vücuda herhangi bir dokunuş temas etmemekte ancak çeşitli esneme hareketleri yapılması sayesinde tutulan uzuvların pek çoğu açılmakta; aynı zamanda bu uzuvların işlerlik kazanması sağlanmaktadır. Bunun yanı sıra sıcak volkanik taşların kullanılmasına dayanan spa tekniği de yeni eklenen teknikler arasında rahatlıkla gösterilebilir. Nihayetinde yosun ve aromatik yağlar gibi cildi besleyen ya da kayganlık sağlayan birtakım materyallerden de bu tedavi metodunda rahatlıkla istifade edilebilecektir.



Evde Yeni Nesil Masaj Uygulaması

Dokunmaya dayalı olan masaj genelde masaj salonlarında uygulanması ile ün kazanmıştır. Ancak bu algının değiştirilmesi lazımdır. Ne de olsa bundan böyle evde masaj hizmeti sunan ve son derece başarılı sonuçlar alan masörler de mevcuttur. Gerçekten evde masaj hizmeti de en az masaj salonlarına uygulanan tedavi kadar başarılı olacaktır. Hatta evde masaj hizmetinin masaj salonlarında uygulanan metotlardan çok daha başarılı olması da mümkündür. Ne de olsa bu tedavi metodunun amaçlarından bir tanesi bireyi gevşetmektir. Birey de kendisini evinde gevşemiş ve rahat hissedeceğinden dolayı tedavinin başarısı evde çok daha yüksek olacaktır.



Masörün Alanında Uzman Olmasının Ehemmiyeti

Bu tedaviyi uygulayan masörlerin alanında uzman olması son derece önemlidir. Zira her seansta bedenin hassas noktalarına temas edilir. Hal böyle olunca da hassas noktaların bilinmesi ve bu noktalara hangi sertlikte, hangi teknik ile basınç uygulanması gerektiği ancak alanında uzman bir masör tarafından bilinebilecektir. Bununla birlikte nitelikli bir masör masaj uygulanmasının sakıncalı olduğu hallerden de haberdar olacaktır.



Video hoşunuza gittiyse "beğenmeyi" unutmayın! Yeni videoları kaçırmamak için https://goo.gl/kz1sZJ tıklayarak abone olabilirsiniz!





Facebook : https://goo.gl/zeRu6Y

Twitter : https://goo.gl/J5Eavs

Instagram : https://goo.gl/YUDTAs

10numaramasaj sitesi : https://goo.gl/QivDCb



#masaj #masöz #kalamış #fenerbahçe #andoluyakası #simge #masözsimge

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder