22 Haziran 2018 Cuma

ANADOLU YAKASI MASÖZ Seher Hanım



Anadolu yakası masöz seher hanım tanıtım videosudur. Kendisi Profesyonel freelance olarak tüm yaka'da sizlerin yerlerinizde hizmet vermektedir. Daha  fazlası için lütfen 10numaramasaj sitesini ziyaret edip seher hanımın telefonuna ulaşınız..



Başarılı Bir Masöz Ne Gibi Değişimler Yaratır?

İnsan vücudunda birtakım hassas noktalar bulunur ve bu hassas noktalara ne şekilde temas edilmesi gerektiğini de en iyi masaj tedavisi uygulamada uzman olan kimseler yani masözler bilir. Ancak masözlerin sahip olması gereken pek çok özellik vardır. Söz misali başarılı bir masöz her şeyden önce insan bedeni ve insan vücudu hakkında engin bilgi sahibi olmalıdır. Bunun yanı sıra masöz insan vücudunun hangi noktasında temas edildiği zaman ne gibi değişimler gözlendiğini de iyi bilmelidir.



Evde Masaj Hizmeti Alınabilir mi ve Evde Alınan Masaj Hizmeti Ne Derece Faydalı Olacaktır?

Masaj sadece salonlarda alınması mümkün olan bir sağlık hizmeti değildir. Salonların yanı sıra pekala evde de masaj hizmetinden istifade edilmesi mümkündür. Buna ek olarak masaj hizmetinin salonlarda evde olduğundan daha etkili olacağı algısı yanlıştır. Zira bu noktada önem taşıyan belki de yegane unsur masözün sahip olduğu niteliklerdir. İşte masöz bu ifade edilen niteliklere sahip bir şahsiyet ise halihazırda herhangi bir sıkıntı yaşanmadan en üst seviyede verim alınabilecek ve başarı elde edilebilecektir.



Masaj Tedavisinde Hangi Teknikler Vardır ve Bu Teknikler Başlıca Nelerdir?

Masaj tedavisinde çok sayıda metot olmakla beraber ilk olarak uygulanmakta olan tedavileri bölgesel ve tüm vücuda uygulanan olarak ikiye ayırmak icap edecektir. Gerçekten dokunuş tedavisi kimi zaman sadece vücudun belirli bir noktasına da uygulanabilir. Ancak belirli bir noktaya uygulanan masaj tedavisi genelde daha sınırlı faydalar ifa edecektir. Örnek vermek icap ederse de selüloitlerin giderilmesi, cildin gergin ve canlı hale getirilmesi ve akne sorunlarının çözülmesi gibi hususlardır.



Başarılı Bir Masöz Nasıl Olmalıdır?

Nitelikli bir masöz her şeyden önce insan vücudunu tabiri caizse avucunun içi gibi bilmelidir. Bunun yanı sıra nitelikli bir masöz muhakkak ki hangi bölgeye temas edilmesi halinde hangi sistemin bu temastan ne şekilde etkileneceği hakkında da fikir sahibi olmalıdır. Bunun yanı sıra bir masözün el becerileri de herhangi bir araç ya da gereci gerektirmeyecek kadar gelişkin olmalı ve ellerini insan bedeninde en yüksek verimi sunacak şekilde kullanmayı iyi bilmelidir. Ne de olsa evde uygulanan masaj tedavisinde herhangi bir araç ya da gereçten istifade edilmesi söz konusu olmayacaktır. Hal böyle olunca da masöz hem alanında uzman, hem deneyimli hem de engin bir bilgi birikimine sahip bulunmalıdır.



Video hoşunuza gittiyse "beğenmeyi" unutmayın! Yeni videoları kaçırmamak için https://goo.gl/kz1sZJ tıklayarak abone olabilirsiniz!





Facebook : https://goo.gl/zeRu6Y

Twitter : https://goo.gl/J5Eavs

Instagram : https://goo.gl/YUDTAs

10numaramasaj sitesi : https://goo.gl/QivDCb



#masöz #seher #masaj #istanbul #terapi #kadın #erkek #anadoluyakası

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder