23 Aralık 2017 Cumartesi

İstanbul Masaj

Günlük yaşamın yorgunluğundan ve stresinden uzaklaşabilmek ve rahatlayabilmek yerine çoğu şahıs İstanbul masaj salonlarına gitmektedir.
Burada kendinizi ve vücudunuzu doğru ellere bırakabilmek büyük birehemmiyet taşımaktadır.
Birçok değişik teknikler bulunduğu gibi bir o kadarda değişik masajprogramları yer almaktadır.
İş yoğunluğundan ya da ev işlerinden fırsat bulup masaj salonlarına gidemeyenler içersinde 10numaramasaj sizlere harika bir imtiyaz tanımaktadır.


İstanbul Anadolu ve Avrupa yakasında görev vermekte olan sitemiz butik masaj hizmeti içersinde masaj yaptırmak isteyenler ile eksper masöz ve masörleri bir araya oluşturmaktadır.
Masaj insaniyet tarihi kadar külüstür olup nerdeyse en külüstür çağlardan beri yapılagelen bir uygulamadır.


Dilimize Arapça dokunma eylemi mananına gelmekte olan mass kelimesiile Yunanca yoğurmak manası taşıyan massein sözcüklerinden türetilerek kazandırılmıştır.
Özellikle doğru şahıslar doğrulusunda doğru bölgelere uygulanmasıneticeninde bedene büyük bir dinginlik ve deşarj olma pay vermekte ve deri dışında deri altı dokulara ve hem de kaslara kadar hissedilebilmektedir. 



Bunun yanısıra değişik masaj çeşitleri iç organların işleyişini ve dolaşım, lenf sistemleri yanısıra sinir sistemlerini bile tesir edebilmektedir.
Uygulanmakta olan değişik çeşitler kan dolaşımını etkilemekte bununla birlikte damarlara uygulanması neticeninde hem fizyolojik hattapsikolojik rahatlamayı yanında oluşturmaktadır.
İstanbul profesyonel masaj hizmetleri dilediğiniz yere gelen bilen bağımsız masöz ve masörler doğrulusunda yapılmakta olup malum bütünteknikler ile görev verebilmektedirler.
Sizin ihtiyaçlarınıza göre eksperler doğrulusunda belirlenebilen masajçeşitleri ve teknikleri bütün bedeninizi ve bununla birlikte da beyninizideşarj olmak üstüne kurgulanmaktadır.
Kullanılan teknikler arasında sıvazlama (öfloraj), parmak dışı darbeler (haşman), yoğurma (petrisaj), avuç içi darbeler (tapotman), dairesel baskılar (friksiyon), düz baskılar (percussion), deride yürütme (kedi yürüyüşü), titretme (vibrasyon) da dahil olmak suretiyle bütün yöntemler uygulanabilmektedir.
Bağımsız çalışmakta olan masöz ve masörler dilediğiniz saat aralığındadilediğiniz mekanlarda pro masaj hizmeti sunabilmektedir.
Neredeyse bütün masaj çeşitlerine hakim olan eksper şahıslardoğrulusunda dilediğiniz masajı yaptırabilir ya da eksprlerin siziyönlendirmelerini izleyerek en doğru masajı bulmalarını edinebilirsiniz.
En defa seçenek edilen ve yaptırılan masaj türlerinden bir tanesi olanclassic masaj bu arada İsveç masajı şeklinde de bilinmektedir.
Bu masaj türü öncelikli olarak bedeninizi güne hazırlamak ya da akşam günün yorgunluğunu uzaklaştırabilmek içersinde seçenek edilmektedir.
Klasik masaj gevşeyip dinlenebileceğiniz ve rahatlamanıza yardımcı olabilecek bir masajdır.
Genel olarak yağ tüketimi eşliğinde uygulanan masaj tercihe göre kayganlaştırıcı maddelerin tüketimi ile de sunulabilmektedir.
Bu masaj batı teknikleri kullanılarak yapılmakta ve bütün tekniklereahenk sağlayabilmektedir.
En defa seçenek edilmekte olan bir başka masaj türü ile doğudan çıkmaktadır.
Tayland da gelenekselleşen Thai masajı öğretilerini Çin Tıbbi varlığı ve Hint Yoga temelinden almıştır.
Genellikle mengene ve gerdirme hareketleri ile yapılmakta olan bu masaj yarı sert bir taban üstünde giyinik bir şekilde yapılabilmektedir.
Masajın çapında 60 dan çok çekme, esnetme, baskılama ve germe hareketi yer almaktadır.
Tercih edilen çeşitlerine göre farklılık gösterse de asgari 1,5 saat maksimum 4 saat arası kesif bir programlamayı kapsamaktadır.
Klasik masajda istirahat ve gevşeme mevzubahis olurken Thai masajındadefalarca kez terapist doğrulusunda yönlendirilecek ve biçim değiştirmekhalinde kalacaksınız.
Sonucunda çoğu sert hareket de deneyim edecek fakat masaj bitimindedilediğiniz harika dinginliğe kavuşmuş olacaksınız.
İstanbul pro masaj hizmetleri nerdeyse bütün masaj türlerini içermekleberaber Dünyanın aşağı yukarı her kültüründen alınan ve tarihi zenginlikleri içermekte olan masaj tekniklerini de içermektedir.
Hindistan’ın binlerce senedir aileden aileye aktarılarak şu zamana kadarulaştırmayı başardığı baş, boyun ve omuz bölümüne uygulanmakta olan bir farklı masaj türü başta başağrıları olmak suretiyle migrene dahi iyi gelebilmektedir.
Bu masaj türü yanlızca baş, omuz ve boyun bölümüne uygulanmakta uykusuzluk, gerginlik ve gerilim, ağrılar ve tutulmalar gibi bütünmeseleleri kısa müddet içinde giderebilmektedir.
Tıp bilimi ile geçmişin bir araya gelmesi neticeninde masaj ve teknikleriüstüne açılan çoğu okul ve kursun yanısıra geçmişten bugüne ulaşmayı başarmış ve çoğu pozitif netice alan muhtelif masaj çeşitleri yer almaktadır.
Bunlara en iyi misal binlerce senedir yapılmakta olan ayak masajıdır.
İlk çağlardan beri uygulanmakta fakat yararları ve sebepleri tıp biliminin ve anatominin gelişmesinden ardından meydana çıkarılabilmiştir.
Refleksoloji adı verilen bu masaj türünde bedenimizde malum bütünsinirlerin toplanma noktası olan ayaklar prosedür görmektedir.
Ayaklarda tespit edilen her noktanın bedenin bir alanlarına gittiği düşünülürse masaj neticeninde iç organlardan kaslara kadar her bir bölgenin rahatlayacağı ve çalışma düzenine kavuşabileceği görülmektedir.
Masaj ayakların malum muhtelif noktalarına yapılan manuplasyonlar ile başlamakta ve bireyin verilen reaksiyonlar eşliğinde meseleli bölümbulunarak rahatlatılmaktadır.

Denge masajı şeklinde de malum refleksoloji hem fiziksel hatta duygusal bakımdan büyük bir deşarj olma karşılamaktadır.
10numaramasaj profesyönel masöz hizmetini evinde ve iş yerinde masaj yaptırmak isteyen şahıslara yönelik olarak iki yönü da aynı platformda buluşturmayı başarmak içersinde yola çıkmış, deneyimli ve kalifiye bir ekip ile bölümünde uzmanlaşmış terapistleri müşterileri ile buluşturabilmek yerine görev vermektedir.
Birçok değişik görev pazarında senelerdir etkinlik göstermekte olan firma %100 müşteri memnuniyeti sağlamak içersinde dayanıklı ve işlevselliği yüksek kalifiye bir program takip etmektedir.




Masaj tahmin edilenin aksine yanlızca keyif ve deşarj olma içersinde değilbu arada tıbbi yönden da derli toplu olarak yaptırılması lüzumlenenrehabilitasyon yöntemlerinin başında gelmektedir.
Bu hususta bütün bedeninizi ve vücudunuzu emanet edeceğiniz terapistleri iyi seçmeli ve eksper şahıslar ile çalışmalısınız.
Geçirmekte olduğunuz rahatsızlıklardan ziyade bundan sonradabedeninizle alakalı olarak bir mesele yaşamamak içersinde derli toplumasaj hizmeti alabilirsiniz.
Bu hususta şayet zamanınız yoksa ve salonlara gidecek zamanbulamıyorsanız sitemiz doğrulusunda sağlanmakta olan İstanbulkentinde masaj spa hizmetlerinden ev ortamında ya da işyerinizdeyararlanabilirsiniz.
Kendi ortamınızda masaj yaptırabilmenin bir başka güzelliği salonların doluluğundan uzaklaşabilmek ve hanenizde kendisi tertemiz ve şahsiortamınızda daha fazla deşarj olma sağlayabiliyor olmanızdır.
First class hizmetler sunmakta olan terapistler hem batı hatta doğu masajlarını hudutsuz teknikleri ve yöntemleri ile sizlere aktarabilmektedir.
Tamamen bağımsız olarak çalışmakta olan ve hiçbir salonda misyonyapmayan masör ve masözler talepleriniz tarafında dilediğiniz mekanlara gelerek dilediğiniz masajı tecrübeli parmakları ve deneyimleri vasıtası ilesizlere uygulayabilmekte ve hem yorgunluğunuzu uzaklaştırmakta hattaruhsal yönden büyük bir dinginlik karşılamaktadır.
Özellikle sportif aktivitelerinizden ardından ya da evvel seçenek edilen veçoğu profesyonel sporcunun da bu yolla görev almakta bulunduğu spor masajı sizi aktivitelerinize hazırlamakta ya da spor faaliyetinizneticeninde deşarj olma karşılamaktadır.
Spor masajı hem etkinlik evveli hatta ardından uygulanabileceği gibidoğrudan olarak aktivite esnasında da süratli ve hudutlu bir şekilde yapılabilmektedir.
Ritm, bası ve müddeti ile classic masajdan ayrılmakta olan bu masaj türükasları harekete yaşamış ve uyaran kimi hareketleri kapsamaktadır.
İstanbul masöz ve masör hizmetleri bu masajlar ile hudutlu kalmamakta ve bayanların korkulu düşü durumuna gelmiş olan selülitler ile ilgili da büyük ve etkin bir etkinlik de yer almaktadır.
Anti selülit masajı vasıtası ile selülitin oluşma sebebi olarak malumdolaşım bozuklukları çözümlenmekte ve kan dolaşımı tetiklenerek yağ dokusunda birikmekte olan toksik maddelerin açılması ve atılması sağlanmaktadır.
Dolaşımı süratlendirici muhtelif yağların kullanıldığı bu masaj yönteminde lenf dolaşımı da harekete geçirilmekte ve dokulara oksijenin girişi sağlanabilmektedir.
Bu sayede çoğu etkin netice kaydeden terapistler derli toplu olarak butekniği uygulayabilmekte ve selülitler henüz oluşmadan ortadan kaybolabilmektedir.
Ters hareket ya da ağır kaldırmanın yanısıra adale dokusuna gelen birzararı dokunabilecek tesir neticesi, uzun süreli yatak hastalığı geçirmiş olanlar ya da kırık, çıkık sebebinden bir müddet bedeninin belirli bir bölgesini kullanamamış olanlar hekim tavsiyesi ile masaj tedavisine başlamaktadırlar.
Gene eksper terapistler 10numaramasaj sitemizin de katkısı eşliğindehastalara deva dağıtabilmektedir.
Hasarlı bölge neresi olursa olsun omuz, sırt, bel, bacak, kol, boyun, baş ya da ense bölümlerine hekim kontrolünde ve tavsiyeleri alınarak uygulanacak masaj neticeninde meseleli bölge tamamiyledüzelebilmektedir.
Bu tip masajlar ortalama olarak 30 dakika sürmekte ve hastanınvaziyetine göre haftalık sayıları belirlenmektedir.
Masaj salonu ya da sağlık kurumu ortamına gidemeyen ya da gitmek istemeyen şahıslar bu yol ile evlerinden çıkmadan konforlu ve ferah bir şekilde görev almaktadır.

İstanbul masaj masöz ve masörler yardımı ile sitemizin sunmuş olduğuen büyük imtiyazlı hizmetlerden biri, görev pazarında senelerdir edinmişolabildiğimiz malumat, birikim ve deneyimleri hastalara ya da masaj hizmeti alabilmek isteyen fakat gidecek süreyi bulamayan müşterilere yönelik olarak sunmaktadır.
Hizmet sunmakta olan çoğu butik masaj firmasının yanısıra %100 müşteri memnuniyetine yoğunlaşan ve bölümünde yanlızca bağımsızgayret gösteren ve uzmanlığı olan kişileri, gereksinim sahipleri ile buluşturma ile ilgili görev veren firmamız bu özelliğiyle rakiplerini geçmektedir.
Birçok kullanıcıları ve misafirimiz doğrulusunda pozitif geri bildirimler alınmasının yanısıra bütün sıhhat meselelerini henüz çıkmadan evvelengellemeye gayret gösteren terapistlerimiz yaşanan muhtelif travmalara da hızlıca çözüm sunabilmektedir.

Deneyimli ve işini bilen terapistlerin yer aldığı sistemimiz üstündengörev almaya başlayan ve defalarca kez devam eden kullanıcılarımız günlük yaşamın stresinin masaj ardından geride kaldığını ve hem bedensel hatta ruhsal yönden büyük bir dinginliğe eriştiklerini ifade etmektedirler.
Sizde sitemizde bulunan ve ilanlarda görebileceğiniz kendinize idealterapisti seçerek günlük yaşamın gerilim ve yorgunluğundan uzaklaşabilirsiniz.
Stres bildiğiniz üzere hem çoğu hastalığın habercisi hatta en büyük yaşlandırıcı duygudur.
Gerginliğinizi atacak, fiziksel ve ruhsal yönden rahatlayacak, defa henüzbereketli ve sıhhatli kararlar alabilmeniz olası olacaktır.

Masajın yararları Herkezin bildiği üzere bedensel rahatlamanın en üst safhaya ulaşabilmesidir.
Bunun yanısıra ferah bir uygu çekmenize vesile olacağı gibi sizi günsüresince defa henüz enerjik tutmakta, konsantrasyonunuzu arttırmakta, kan dolaşımı ve bağışıklık sisteminizi güçlendirmektedir.
Bu şekilde çoğu rahatsızlığın önüne geçmiş ve henüz meselelerbaşlamadan evvel meydana çıkmasını engellemiş olacaksınız.
Herkesin düşündüğü gibi masaj meseleli bir bölge olduğunda ya da birmesele meydana çıktığında değil, henüz problemler görülmeden evvelyapması lüzumlenen bir program yöntemidir.
Masajın çoğu yararı bulunduğu gibi selülit ile ilgili da bayanların ilk tercihi arasında bulunmaktadır.
Bunun yanısıra yağ yakımı ile ilgili da bedende hızlandırma tesirigerçekleştireceği gibi biriken ödem ve toksinleri de sizden uzaklaştıracaktır.
Sitemiz ayrıcalığı ile size ideal gelen masör ya da masözler ile buluşabilirderhal haneden bile çıkmadan görev almaya başlayabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder